tisdag 3 juli 2007

Första middagen på altanen!!!

Mellan regnskurarna i helgen började vi på altanen. Vi hann klart halva ungefär, och andra halvan gjorde svärfar och K igår. Idag har jag oljat altanen två gånger (det stod visst på burken att man inte skulle göra det i gassande sol - men vem orkar vänta? ;-) och nu ikväll lyfte vi upp trädgårdsmöblerna på vårt nya salsgolv och intog första middagen på altanen! Känns hur bra som helst!!!

Efter middagen satte K upp fodrena kring dörrarna och jag monterade sista lampan (som tyvärr saknar ström så vi kan inte prova den).
Förutom ett lager färg till så är nu altanen officiellt klar. (Och så saknas visst trappan upp till altanen också, men den får komma senare... Nu är vi så nöjda över att det är något som är klart!)

Idag fortsatte K och J också att lägga glespanel inne på undervåningen, så nu har vi golv i pannrummet, tvättstugan och toaletten på undervåningen. Dags för innerväggar!

3 kommentarer:

  1. Det ser verkligen grymt bra ut på fotona i alla fall - och säkert levande också. Om lillpysen börjar bli lite mer stabil och mindre terroristig så småningom så ser jag fram emot att få komma och kika.

    SvaraRadera
  2. Snygg altan och vilka fina fönster. Snygg lampa/spot också.

    SvaraRadera
  3. Tack Thea! Tyvärr har vädret gjort att vi inte kunnat sitta där så mycket. Men snart måste det ju bli bättre...

    SvaraRadera