måndag 1 oktober 2007

Kakel, klinker och en titt in i pannrummet

Det gick lite fort igår, jag var rätt trött... Jag glömde ju tala om vilket kakel och klinker det blev till slut!


Kaklet blev samma som jag tittat på tidigare hos Bauhaus, en matt platta i storlek 25x40 cm. Färgen är "äggskalsvit" eller något åt det hållet.


Klinkers var inte så lätt att hitta. Vi tyckte att en slät, matt platta i en brun nyans inte borde vara så svårt att hitta. Men vi hittade bara en: Grynna från Höganäs. Så det fick bli den, i nyansen Coffee Brown (som kanske var lite mörkare än jag hade tänkt från början, men men...)


Och här nedanför är pannrummet som det ser ut nu när det mesta är installerat och klart. Många rör och sladdar blev det! Till vänster hänger den guldfärgade centraldammsugaren av märket Beam som vi köpte på ABC Centraldammsugare i Bromma (bra service och kunniga, kan rekommenderas). Dammsugaren provkördes just - dj--lar vilket drag! ;-) Till höger är pelletspannan. Den uppmärksamme ser att vi saknar skorsten... Vi kommer inte börja elda i pannan än, för vi måste bygga carporten först så att vi får ett pelletsförråd! (Ständigt detta 15-spel...) Så skorsten ska det bli. Snart. Typ.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar