måndag 24 november 2008

Allmänt småfix i helgen

Den här helgen har varit härligt både avslappnande och produktiv. Vi har inte gjort så mycket, småfixat mest, men det är så skönt att få saker klara.

Vi satte t ex upp fågelbordet för säsongen. Nu står det i parasollfoten på altanen, så att vi ska kunna se fåglarna. De verkar dock inte ha hittat hit än...

Skåpet i badrummet har efter lång väntan fått luckor som döljer allt krafs innanför. Naturligtvis var serien som stommen kommer ifrån på väg ut från IKEA, så det blev till att köpa köksluckor istället. Men då passade såklart inte gångjärnen, och luckan var lite för hög. Men efter lite pyssel så sitter de nu på plats. Med kombinerade handtag/handdukshängare.

Och apropå framsteg - kolla in min orkidé! De som känner mig vet att detta är ett mirakel, att pyssla om blommor har aldrig varit min grej. Men nu är det banne mig en ny stängel på väg upp! Roligt!

De superläckra fototavlorna vi köpte som souvenir från Italiensemestern har också fått komma bakom ram äntligen. Slutlig placering är inte klar, men de står rätt bra på sideboardet för tillfället.


I helgen har det också kommit massor med snö, det är hur mysigt som helst! Det här är utsikten från vardagsrummet, och vi längtar till nästa helg då det är dags att sätta upp adventsstakar och ljusslingor. Då kommer bl a vår lilla husgran på baksidan att få lite lampor i sig!


Ha en härlig måndag, och hoppas att ni inte fastnar i stora snödrivor ute på vägarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar