onsdag 25 februari 2009

Vi har inte dött...

...och inte byggprojektet heller. Men det har varit lite paus, lite jul och lite sånt. Sånt som händer. En del kallar det livet...

Nåja. Lite har iaf hänt sen sist. Här kommer en kort uppdatering:
  • pannan går som en klocka, varmt och skönt och över ett ton pellets har eldats upp.
  • carporten har fått dörrar (inkl en jättestor fin hemmabyggd skjutdörr), lås, hyllor och massor med prylar
  • planerna för övervåningen börjar ta form, jag filar på detaljerna för badrummet och käre maken har byggt klart glespanelen i golvet och dragit avlopp och slang till centraldammsugaren
  • många tankar kring trappan tänks, vi har hittat en bra modell men funderar fortfarande på material, färger, räcken å sånt. Och om vi (eller nåja, maken) ska bygga trappan helt själv. Jag menar - hur svårt kan det egentligen vara??? ;-)
  • fler verktyg har hittat hit (en fin gersåg och en ännu finare sticksåg) - de vi hade börjar bli lite utslitna, så nu har det investerats i bättre grejer. Behövs verkligen om man ska bygga trappa själv.
Och som om inte det var nog så kunde vi nästan bada skumbad häromkvällen! Tills vi hade burit in det nylevererade badkaret i badrummet och upptäckte att det var en buckla i det... *suck* Så nu är badkaret reklamerat, vi väntar på ett byte och hallen är full av badkar och lite tillbehör till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar