tisdag 30 augusti 2011

Vi intar baksidan

Baksidan var ju länge en lerplätt och bygglager. Efter att vi äntligen kunde så gräs för två år sedan har det inte känts som ett ställe vi har velat tillbringa tid på, trots att vi haft fester och annat mys där.

Men i år har det lossnat. Kanske för att framsidan varit uppgrävd för arbetet med gången, men också för att vi köpt hammock som står på baksidan. Jag tycker det är såå mysigt att kunna ligga och läsa och gunga lite, men maken var skeptisk. Han är nu omvänd, kan jag tala om! Hammocken har varit väl använd hela sommaren och kanske den största anledningen till att vi varit så mycket på baksidan som vi har.


Inspirerad av Ernst fick jag redan förra året idén att bygga flyttbara armeringsväggar. Det blev inte av förrän under sensommaren i år, men nu är de klara och på plats. Nu är de lite kala och tråkiga, men tanken är att kunna hänga upp lite växter och lyktor, och att kunna ha klätterväxter i krukor som får klättra på nätet. Nu är det för sent för klätterväxter i år, men till nästa år kan det bli riktigt bra!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar