torsdag 10 maj 2007

Fler Sketchupritningar

Idag har det inte blivit mycket jobb gjort... Jag fastnade i Sketchup och satt och småpillade med badrummet och tvättstugan. Den formella ursäkten är att vi behöver planera vatten/avlopp och el, men det är ju väldigt kul också... Det börjar ta form, och vi har en idé om kaklet inne i badrummet (och då är det ju fantastiskt bra att testa och se hur det blir i Sketchup).


Det blir en enkel bas i vitt och brunt, och sen går det att piffa till med läckra handdukar och annat. På väggarna ett matt vit kakel i en större storlek (25x40 tror jag att det var) som vi hittat på Bauhaus. På golvet blir det ett brunt klinker och så detaljer i en brun mosaik av något slag (på bilden en stavmosaik från Konradssons).



Tvättstugan är lite klurigare... Det är rätt mycket som ska in - städskåp, torkskåp, tvättmaskin, torktumlare, plats för strykbräda, symaskin, tvättsortering, arbetsbänkar, ho... Men jag tror att vi fått till en rätt bra lösning. På den vägg som inte syns på bilden är det arbetsbänk med tvättsortering under, och städskåp och torkskåp. Färger och så vet jag inte riktigt vad det blir, men det kunde ju vara kul att ha något lite mer galet - i tvättstugan är man ju inte så ofta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar