onsdag 30 maj 2007

Godmorgon

Precis när täckningen av huset igår var klart kom regnet. Och det har trillat ner rätt mycket under natten. Nu på morgonen visade det sig att det har läckt en del och delar av isoleringen måste bytas. Killarna är här och i full fart och ägnar sig just nu åt att täcka av, torka vatten och byta isolering. Högsta prio är att få upp de sista väggarna och taket så att huset blir tätt nu, ifall det kommer mer regn.

3 kommentarer:

 1. hej! blev så glad när jag hittade din blogg och såg att ni gjutit betongskivor! Kul! vi flyttade in i vårt nybyggda hus för en månad sen. Har oxå betongbänkar i kök, tillsammans med vita luckor och värde handtag. Håller helt med, betongen får ha lite bubblor och skavanker, det är ju en del av charmen. Kika gärna in hos mig!

  SvaraRadera
 2. Gud vad spännande att läsa, väntar med spänning på fortsättningen och att få se allt i verkligheten så småningom. Det ska bli mysigt att träffa er på måndag!

  Kram
  H och en Anton med hicka

  SvaraRadera
 3. Cilla - välkommen! Ska titta in på din blogg vid tillfälle (just nu är det lite mycket annat.. :-)

  Helena - ni är välkomna hit när ni känner er mogna att ge er ut på äventyr, det vet du. Men jag vet ju att ni har lite annat nu, minst sagt... ;-) Ser jättemycket fram emot måndag!!! Kram

  SvaraRadera