fredag 1 juni 2007

Äntligen uppdatering!

Ok ok, jag veeeet... Det blev ingen uppdatering på hela dan igår. Förlåt. Men jag var ju tvungen att jobba lite också...

Hursomhelst - en kort sammanfattning: VB Hus blev klara med sin leverans och åkte hem på eftermiddagen (tack Fredrik och Conny!!!). Slava och Armando jobbade vidare med anslutning mot gamla huset och taket över entrén. Vi fick också våra isoleringslecablock sålda via Blocket och igår kväll kom de och hämtade hälften, resten hämtar de i helgen.

Vi fick också oväntat (och välkommet) besök igår kväll. Mina föräldrar, nyfikna i en strut, kunde inte hålla sig och kom förbi med en flaska grattis-till-nya-huset-bubbel! Tack snälla, den smakade jättegott... :-)

Det har ju också regnat en hel del inatt. K vaknade och var ut och kollade i nya huset - och det regnade in en del, framförallt vid dörrarna men också vid utbyggnaden för tvättstugan, där plasten inte var helt tät. Så på med kläder och regnjacka och ut för att lägga på en presenning till och tejpa igen dörrhålen. Nu när vi har tittat på resultatet på morgonen var det inte så farligt, men en del blöt isolering. Tur att det ska bli bra väder till helgen, nu får det torka ut ordentligt.

Ytterligare en stor sak hände igår - K slutade på sitt uppdrag och är nu ledig från jobb fram till mitten av augusti! Så nu kommer han att jobba en hel del på huset istället...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar