söndag 2 mars 2008

Fotovägg

Det tål att upprepas - vi är ju inte som alla andra... Vi har gjort iordning en fotovägg med resminnen. Men det är nog bara vi som fattar att det är resminnen. Det är nämligen så att vi båda två har en faiblesse för rostiga gamla grejer och industri-råa detaljer. När vi hamnar på ett sånt ställe slåss vi nästan om kameran.

Så nu har vi fyllt en vägg med sådana bilder. Det är rostiga muttrar, kranar, mosstäckta gamla takpannor och så vidare. Men för oss är det resan ut till skärgården, New York, Halland, Helsingfors...

För att hålla ihop det lite så sitter alla i svarta ramar, men olika modeller och storlekar av ramar. Och alla bilder, utom en, är svartvita. Urläckert, tycker iaf vi.

5 kommentarer:

 1. Det ser jätteläckert ut, jag gillar svartvita foton. Att alla inte "förstår" gör bara det hela mer speciellt, väggen blir ju något verkligt personligt OCH snyggt. Vad är det för spot-skena ni har i taket?

  SvaraRadera
 2. Hej Anette, och välkommen hit!
  Ja, väggen är verkligen personlig och speciell för oss.
  Spotskenan har vi köpt på Bauhaus, minns inte vad den heter. Men de har rätt mycket snygg belysning där faktiskt, ofta bättre än t ex IKEA (som ju inte är jättebra på just belysning, tyvärr)

  SvaraRadera
 3. Då finns det en familj till! Vi älskar att fota sådant också!

  SvaraRadera
 4. svartataket: Va härligt! Skönt att vi inte är ensamma... :-)

  SvaraRadera
 5. Urläckert tycker jag med! Vad fint ni verkar ha det hemma.

  SvaraRadera