torsdag 20 mars 2008

Vi skulle ju bara ha en offert...

Vi har ju tagit det lugnt med huset ett tag nu. Lite småpill här och där har det blivit bara. Samtidigt har vi båda två jobbat ganska mycket och helgerna har gått åt till svensexor, möhippor och annat trevligt...

Men maken börjar bli rastlös så vi har börjat ta tag i trappan och öppna spisen. Och med ta tag i tänkte vi oss ett par olika offerter så att vi kan tänka igenom allt ordentligt. Vi hade också räknat med rätt lång leveranstid på båda grejerna.

Men oj vad vi bedrog oss! Visst, trappan har jag inte riktigt lyckas få fram offerter på än (de är "på gång, jag skickar i början/slutet på veckan"). Men öppna spisen gick fort! På fredagen var muraren här och kollar, han kommer förbi (!) med offert på söndagen och kan börja direkt efter påsk då han har en lämplig lucka!!! Helt plötsligt blev det lite bråttom att ta upp hålet i golvet och gjuta fundament.

Hålet är klart, våra bärande stolpar flyttade och gjutningen får bli på annandag påsk. Och på onsdag börjar han mura! Hepp! Jag får återkomma med ritning på spisen, men den kommer att bli riktigt snygg... :-)

Innan dess är det dock dags för lite påskledighet! Önskar er alla en riktigt härlig påskhelg!

4 kommentarer:

 1. Ja ibland händer det bara allt för snabbt men lycka till med jobbet nu i påsk. Väntar intensivt på fortsättningen. GLAD PÅSK // Solan

  SvaraRadera
 2. Mysigt med öppenspis.
  Glad påsk :)

  SvaraRadera
 3. Vad spännande!!
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 4. Tack för alla kommentarer - visst är det spännande. Nu har jag gjort iordning skisser på hur spisen kommer att se ut, återstår bara att se hur väl verkligheten överensstämmer med skisserna! ;-)

  SvaraRadera