onsdag 21 april 2010

Nu har vi flyttat

Ja, så är det. Nu har vi tagit vårt pick och pack och flyttat... Fast inte så långt, då. En trappa upp bara.

Men det är ju faktiskt inte så bara. För det här är de första rummen som är mer klara och genomtänkta än "äh, vi gör såhär så länge så fixar vi till det när vi har fått x klart". Och det känns inte helt dumt, det kan jag lova.
Vi börjar guidningen på övervåningen i sovrummet. Tapeterna sitter nu på plats, sängen står nybäddad (med alldeles nya, lite extra lyxiga lakan) och i fönstret lyser lampan från höstens Hongkong-resa.

Allt är förstås inte helt klart, det ska byggas någon typ av sänggavel, troligen någon förvaring/sittplats vid fönstret och vi ska hitta några snygga/roliga/coola krokar att hänga kläder på. Men ändå...

Nu har vi sovit där ett par nätter, och det går riktigt bra. Möjligen är det aningens för ljust på morgnarna för min del, eftersom vi inte har några rullgardiner till takfönstrena. Än.

Vi fortsätter in i klädkammaren - nej, jag menar ju vår walk-in-closet såklart! Jag var ju såklart tvungen att ta ett par bilder innan vi fyllt upp med alla kläder, lite lagom stajlat sådär... :-) Men faktum är att även när vi har tömt våra överfulla garderober så är det gott om utrymme kvar i klädkammaren, och det känns skönt!

Det jag nog är mest nöjd med här är nog vår lurviga heltäckningsmatta. Den är djupt lila och superläcker! Vi får väl se om den håller i längden, men den är inte limmad så det är enkelt att ta bort den om vi ångrar oss.


Så nu har vi tre garderober till övers. Om nån är intresserad - hojta till för snart åker de ut på Blocket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar