måndag 13 september 2010

Flera små projekt

Jag ligger efter i rapporteringen... Det är nämligen flera små projekt som pågår och ett par har också avslutats. Men det är dåligt med bilder just nu, så jag får återkomma.

I förra inlägget visade jag vårt 3D-pussel. Det har nu bytt färg (och monterats...) och är nu vitt. Vi fick äntligen tillfälle att prova det färgmunstycke som vi köpte till kompressorn för ett par år sedan. Lite trixigt att få till det med hur mycket färgen skulle spädas, avstånd till målningsobjektet och lite annat, men det blev faktiskt riktigt bra till slut! Det slutliga, färdigmonterade, resultatet får jag återkomma till.


Det skördas också en hel del nu. Tomater förstås, men också monsterpumpa. Pumpaplantan blev ordentligt stor, men det blev faktiskt bara två färdiga pumpor (tre om man räknar med den som gick en för tidigt död till mötes tack vare sniglarna), som nu ligger på trappen och sprider höststämning.


Inte nog med det - tv-rummet har också fått sig en make over. Japp, det finns hopp om fler inlägg framöver trots allt... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar