måndag 11 oktober 2010

TV-rum makeover

Som jag skrev för ett tag sen så har tv-rummet (vårt förra sovrum) fått sig en liten makeover. Som vanligt tog det ett tag att få klart detaljerna, men här kommer äntligen lite bilder!

Rummet har fått lite mörkare färger, med tapeten Grove Garden från Osborne&Little och en mörkare fondvägg bakom tv-n. I nischen bakom dörren är nu bokhyllan på plats (och vi har äntligen kunnat packa upp en sisådär 15 flyttkartonger med böcker). Hyllplanen är bruna och väggen bakom är orange.


"Soffan" består av en gammal säng som fått ett nytt, brunt överdrag och ryggstödet är den ihoprullade bäddmadrassen som ligger i en tub av samma tyg.


I hörnet vid tv-n har vi lekt med tanken på att detta ju också är ett "bio-rum". Vi plockar upp de runda formerna vi har i hallen och har hängt upp en gardin i orange/rostfärgad sammet - lite som den ridå som brukar finnas i biosalongerna.


För myskänslan är det såklart viktigt med tända ljus i massor!

Alla detaljer är inte heller klara, det ska till en matta, ett nytt soffbord, ny lampa och lite annat smått och gott, men det är tillräckligt klart för tillfället.

1 kommentar: