måndag 24 januari 2011

Det var länge sen...

Jo, jag vet. Det var länge sen det uppdaterades här. Och jag har fått höra det... Så jag tänkte att det var dags att berätta lite om vad som hänt här hemma sen sist. För visst händer det fortfarande saker här. Lite mindre saker och i ett långsammare tempo, men vi bockar fortfarande av saker på listan.

Vi håller faktiskt på att stänga bygglovet nu, så nu får vi nog säga att huset är klart! Sen blir man väl aldrig helt klar med ett hus, men som bygge får vi nog se det som avslutat.

Och när bygget är klart så är det ju inredningen kvar. Vi har ju knappt köpt några möbler sen vi köpte huset, utan i princip har vi tagit det vi hade och ställt där det behövdes. Men nu börjar det bli ändring på det. Först ut är matplatsen där vi köpt nytt matbord och stolar. Stolarna är nu vita och svarta, men vi har lite idéer om hur vi kan pimpa dem och göra dem lite roligare... Vilket år som helst! ;-)Men tills vi har vidareutvecklat de tankarna så fungerar de jättebra, och vi känner oss nöjda och glada med att faktiskt ha börjat inreda på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar