onsdag 11 april 2012

Energikick i skafferiet

Vårt fina skafferi är äntligen helt klart. Det har ju varit "nästan klart" länge, vi har ju använt det men på golvet har det bara legat golvgips. Men inte nu längre...

I de flesta delarna av huset har vi tänkt lugna färger och sedan kunna leka med accenter på sånt som inte är så jobbigt att ändra. Det är svart, vitt och ekgolv i princip överallt. Men det är ju tråkigt att köra säkra kort hela vägen, man måste ju vara lite galen ibland och i ett skafferi känns det ju faktiskt helt riskfritt att vara just galen. Så valet föll på ett orange gummigolv!
Vi har båda alltid gillat det klassiska industrigolvet med "pluppar", och nu tänkte vi att det passade bra. De levererades i plattor som är ca 50x50 cm och de har vi helt enkelt tejpat fast på golvet med mattejp.


Och nu har vi alltså avslutat ytterligare ett projekt. Golvet ligger på plats, golvsocklar likaså - och på köpet fick vi rensa och städa skafferiet! Vi är supernöjda, och man blir lite extra glad av färgen varje gång man ska hämta något där inne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar