söndag 1 april 2007

Produktiv vårhelg

Ännu en produktiv helg har passerat och det är dags för en liten sammanfattning.

Lördagen började i högt tempo med gjutning av den sista köksbänken, som nu ligger mitt på köksgolvet för att brinna... Sen följde slipning, oljning och grundmålning av trädgårdsmöblerna för min del, medan maken ägnade sig åt att bila lite hål i grunden. Idag har maken och svärfar jobbat med att förbereda lite elarbeten inför rivningen, så att vi slipper ta hit elverket och sätta in byggtavla vilket kostar ett antal tusen kr... Mycket skönt! Telefonledningen är också flyttad från gamla delen och in i den nya. Efter lite pill funkar nu både telefon och nätverk. Det är ju fortfarande 6 veckor kvar till rivning, men förberedelserna har börjat...

Vi har också städat ur gamla köket och la i lördags eftermiddag ut annons på Blocket på spisen och micron. Uppenbarligen för billigt, för telefonen har ringt som en tokig! Nu är vi iaf av med både spis och micro - både skönt och miljövänligt! :-)

Idag har det också producerats praliner i högt tempo. Jag och C var på pralinkurs och gjorde fyra olika sorter jättegoda chokladpraliner. Mums!

Ha en bra kväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar