söndag 26 april 2009

En hel helg med solsken...

Och massor med utomhusjobb har det blivit. Det har eldats ris, krattats, vattnats, såtts ytterligare gräsfrön på den spirande gräsmattan på baksidan och grävts ner lite buskar (mer om det i ett senare inlägg). Och det var bara småpillet.

Det stora som har hänt är att maken har börjat putsa grunden och det blir jättebra!!! Och som vanligt gör små detaljer stor skillnad - att inte längre se leca-blocken gör att hela huset ser mycket mer färdigt ut.


Dessutom händer det grejer på övervåningen. De första rummen börjar ta form och snart är det dags att börja spackla! Helt otroligt... Idag blev dessutom all eldragning klar - tack svärfar!

Här kommer en sneak-peak på stora sovrummet - nästan färdiggipsat! Dörrhålet blir dock inte såhär stort, det kommer att bli en skjutdörr här. Jag gillar ljuset, takfönstrena är verkligen fantastiska, jag är så glad att vi satte in dem!


Även klädkammaren börjar ta form, med hälften av gipset uppe. Här kommer det bli fullt med förvaring längs båda väggarna (längtar...). Även här blir det skjutdörr.


Men om jag ska vara ärlig är nog tempot på övervåningen inte det viktigaste just nu. Men med sånt väder vi har haft i helgen är väl inte det konstigt??? ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar