lördag 18 april 2009

Ibland går allt fort

Vissa saker går så fort att få på plats. Små saker som gör en enorm skillnad för slutresultatet. Som våra räcken. När vi väl bestämde oss så gick det fort. Ett par vändor till byggmarknaden för att köpa läkt till alla liggande ribbor (många pinnar blev det...), några timmars sågande och skruvande och så sitter de där. Och huset ser helt plötsligt heeelt annorlunda ut!

Under själva räckena ska vi sätta samma typ av brädor som vi använt till trappan och altanen. Men vårt lager börjar sina, så först måste vi bygga vår plattform och trappa på baksidan och se hur långt resten av brädorna räcker. (Ja, det är fortfarande lite 15-spel kvar i vårt projekt)

Tanken är att dessa snabbt ska gråna sådär snyggt naturligt ni vet. Så det blir bara vanlig olja på dem. Vårt kärnvirke på altanen har ju på bara två år blivit ordentligt grått så jag hoppas att det ska gå fort med det här också.


Jag vågar nog lova att det kommer fler rapporter här snart. Medan jag skriver det här byggs det nämligen för fullt på övervåningen... Det är också saker på gång i trädgården. Mer än så säger jag inte nu, det är kanske anledning nog för er att återkomma? ;-)

2 kommentarer:

  1. Oj oj oj vilken energi ni verkar ha! Det blir attans snyggt!

    SvaraRadera
  2. Tackar tackar! Det känns riktigt skönt att saker och ting börjar falla på plats nu... :-)

    SvaraRadera