söndag 24 juli 2011

Duschrummet på övervåningen är klart!

Nu var det sådär länge sen en uppdatering här igen, men fokus har legat på annat ett tag. Och tempot är ju lägre här nu när vi i princip är klara med bygget. Men helt dött är det inte. Nu är t ex duschrummet på övervåningen helt klart!

Sist jag kallade det klart (för nästan ett år sen, hoppsan) var det fortfarande en del detaljer kvar, även om vi började använda det då. I januari föll fler delar på plats, men nu är även det sista klart! Spolknappen till toaletten är, precis som på undervåningen hemgjord. Betongknappar med en lite repig aluminiumram och grova bultar fick det bli här. Snyggt, eller hur? Han är ju duktig, min man...

Tvättnedkastet är också klart. Luckan har vi verkligen längtat efter att montera. Via pappa fick vi tag på en klassisk sopnedkastlucka, helt ny och oanvänd. Runt luckan byggde vi en låda som kaklades med samma kakel som väggarna, och som lock blev det en betongskiva.

Det ser lite ut som en stor gammal tvättmaskin, kanske inte riktigt det vi var ute efter, men vi är rätt nöjda ändå. Och på ett sätt är det ju precis det den är också! Bara öppna luckan, och svisch ner i tvättstugan, där det blir tvättat!

1 kommentar:

  1. Snyggt! Vad duktiga ni är! Imponerande tvättnedkast! :)

    SvaraRadera