lördag 5 mars 2011

Sista detaljen klar i badrummet

Badrummet på nedervåningen har ju varit nästan klart rätt länge nu. Men nu är det banne mig helt klart! Kära maken har nämligen kaklat in badkaret! Visst blev det fint?

Jag måste ju erkänna att det inte står blommor och levande ljus där varje dag. Men däremot vill jag skryta lite över orkidén. Den är nämligen alldeles äkta och blommar om! Med mina gröna fingrar så är det faktiskt nåt att vara stolt över, så det är jag! Stolt som en tupp! ;-)6 kommentarer:

 1. Nej, jag är inte avundsjuk, inte alls då... ;) Grymt fint!

  SvaraRadera
 2. Hej hej Maria!

  Så himla kul att kika igenom en massa före-efter-bilder och se hur ert bygge har växt fram! Jag har bara kollat idag, för vi sitter själva liksom fast i bygga-till-sirap. Drömmer mest och det har hamnat i ett moment 22 och ett femtonspel grandioso...

  Inspireras och vill ta lärdom - ni verkar vara proffs på detta! Och du som är egenföretagare dessutom, jag är så imponerad!!

  Trappan undrar jag lite mer om. Vem gjorde den åt er?

  Ha det nu så väldans bra i badet... bara jätteavis!!

  Kram från Karin Lundin

  SvaraRadera
 3. Haha, det där med femtonspel och moment 22 känner jag verkligen igen! Det gäller bara att hålla tungan rätt i mun och tänka i både ett, två och tre steg framåt.

  Trappan har vi beställt från ATAB-trappan nere i Småland. Vi har haft lite problem med den, men de har varit jättebra att ha att göra med och måna om att fixa till allt. Så jag kan nog rekommendera dem ändå. :-)
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Hej Maria och Kristoffer!
  Fantastiskt vilket projekt!!
  Lycka till med alla era planer!
  Tack för titten!!
  Anne-Maj (arbetskollega med Kristoffer)

  SvaraRadera
 5. Hej Anne-Maj,
  tack! Va kul att du tittade in!

  SvaraRadera